Samenes nasjonaldag og samisk uke

Feiring av samenes nasjonaldag og samisk uke. Har finner du programmet for Kvaløya VGS 6/2-8/2.

Åpent Hus for 10. klassinger 08/02-23

Velkommen til Åpent Hus hos oss!  Her finner du mer informasjon. Husk påmeldingsfristen fredag 3. Februar.

Slik søker du toppidrett ved Kvaløya VGS

Slik søker du toppidrett ved Kvaløya VGS.

Invitasjon til foreldremøte Vg2

Invitasjon til foreldremøte for foresatte til elever på Vg2 Bygg- og anleggsteknikk og Vg2 Studiespesialisering.

Invitasjon til foreldremøte for VG1

Invitasjon til foreldremøte for VG1 Bygg- og anleggsteknikk og VG1 Studieforberedense utdanningsprogram

Nytt idrettstilbud; Randonee og friluft!

Til høsten kan du starte ved vårt nye idrettstilbud; Randonee og friluft! Les mer ved å klikke på bildet.

Vinner av Havmannprisen 2022: Intervju med Irene Larsen

Gratulerer til vår kollega, lærer og forfatter Irene med litteraturprisen!

Aktive elever

Vi har en svært mangfoldig gruppe av elever ved skolen vår som driver med mange ulike aktiviteter på fritida.

Vitnemål Påbygg

Gjelder elever på 4.påbygning, som har hatt og har bestått fagopplæring .

Infomøte om toppidrett fotball og langrenn med treningsøkt for elever med foresatte

Nå kan du få et innblikk i hverdagen vår og bli bedre kjent med toppidrettstilbudet på skolen.