Aktuelt

Informasjon til elever og foreldre ved overgang til jevnlig testing mot covid-19

På grunn av mye smitte på skolen har smittevernlegen besluttet at vi går over til et system med jevnlig testing over tid. Dette innebærer at alle elevene i de berørte klassene gjennomfører hjemmetest to ganger i uka.

Kvaløya videregående skole over til gult nivå

Kommuneoverlegen har besluttet at Kvaløya videregående skole går over til gult nivå.

Invitasjon til foreldremøte

Invitasjon til foreldremøte for foresatte til elever på VG1 Bygg- og anleggsteknikk og Studiespesialisering.

Skolestart

Skolestart er mandag 23. august. Tidspunktene for oppmøte varierer for de ulike trinnene.

Parkering på Kvaløya VGS

Det er parkering ved Kvaløya VGS mot avgift og det kreves gyldig parkeringskort for både elever, ansatte og besøkende på skolen.

Ledige skoleplasser på Kvaløya VGS

Vi har noen ledige skoleplasser i enkelte av våre klasser.

Intervju med to av våre elevmentorer

Vi møter elevmentorene Ivan og Andrea på skolen. De er som alltid smilende, hyggelige og imøtekommende.

Utdeling av jod-tabletter

Tromsø kommune har oppdatert sin plan i forbindelse med eventuelt radioaktivt utslipp.

Samarbeid med Tromsø IL

Tromsø IL skal bidra på trening på skolen.

Digitalt foreldremøte for foresatte til elever på VG1

Vi inviterer til foreldremøte for å gi informasjon om veien videre.