STREIKEN BLANT LÆRERNE ER OVER

Velkommen tilbake på skolen!

Invitasjon til foreldremøte for Vg1

Invitasjon til foreldremøte for Vg1 Studiespesialisering

Invitasjon til foreldremøte Vg2

Invitasjon til foreldremøte for foresatte til elever på Vg2 Bygg- og anleggsteknikk og Vg2 Studiespesialisering.

Skolestart

Skolestart er mandag 22. august. Tidspunktene for oppmøte varierer for de ulike trinnene.

Aktive elever

Vi har en svært mangfoldig gruppe av elever ved skolen vår som driver med mange ulike aktiviteter på fritida.

Vitnemål Påbygg

Gjelder elever på 4.påbygning, som har hatt lærekontrakt i Troms og har bestått fagopplæring med fag- / svennebrev .

Slik søker du toppidrett ved Kvaløya VGS

Slik søker du toppidrett ved Kvaløya VGS.

Infomøte om toppidrett fotball og langrenn med treningsøkt for elever med foresatte

Nå kan du få et innblikk i hverdagen vår og bli bedre kjent med toppidrettstilbudet på skolen.

Vi er på Instagram

Nå kan du følge oss på Instagram.

Parkering på Kvaløya VGS

Det er parkering ved Kvaløya VGS mot avgift og det kreves gyldig parkeringskort for både elever, ansatte og besøkende på skolen.