Invitasjon til foreldremøte for VG2

Invitasjon til foreldremøte VG2 Byggfag og VG2 Studiespesialiserende utdanningsprogram

Da er vi i gang med vår-termin, og elevene skal nå søke skoleplass/lærlingeplass for neste år med søknadsfrist 1. mars. I den forbindelse skal elevene velge programområde/programfag.

Vi inviterer derfor til foreldremøte for å kunne gi mest mulig informasjon om veien videre, slik at elevene sammen med dere har et godt grunnlag for videre valg og innsats siste halvdel av dette skoleåret.

Onsdag 2. februar 2022 kl. 18:00 i Kantina.

På møtet vil det bli gitt orientering om søkeprosessen, og hvilke muligheter for valg av programfag/programområde elevene har til neste skoleår, enten som videre skolelev eller lærling.
Det vil i tillegg være mulig å få snakke med kontaktlærer, og det er anledning for elever til å være med på møtet.

Vi ser frem til å møte dere og ønsker dere velkommen!

Tore Arnesen
Rektor, Kvaløya VGS