Rødt nivå fra mandag 4. januar

Vi går over til rødt nivå med A- og B -uker.

Rødt nivå går ut på følgende:

• Minst en meters avstand mellom elever/ansatte i alle situasjoner.
  • Avstandskravet kan være vanskelig å opprettholde i små lokaler med fulle klasser. Elevene bør da deles i mindre grupper, ha oppmøte alternerende dager, ulik oppmøtetid og/eller vurdere bruk av alternative lokaler.
  • Elever bør ha fast plass i klasserommet og/eller faste samarbeidspartnere/grupper.
  • Ansatte kan veksle mellom klasser, men bør holde avstand til elever så langt det er mulig.
  • Større samlinger skal unngås.
  • Unngå trengsel på vei inn og ut av undervisningslokalene, i garderober og på toaletter.
  • Eventuelt opprette merking på gulvet for å sikre avstand mellom elever i grupperom/klasserom, garderober og andre områder der det kan oppstå trengsel.
  • Elever må minnes på å holde avstand i friminutt og pauser (minst en meter).
  • Elevene skal ikke dele mat og drikke.
  • Elevene bør sitte på sine faste plasser når de spiser.
  • Ved felles kantine må det sikres avstand mellom elever.
  • Begrens deling av for eksempel skrivesaker, arbeidsverktøy, nettbrett og lignende.
  • Skolebøker kan fraktes mellom skolen og hjemmet. Dette gjelder også skriftlige innleveringer.

Rødt nivå betyr at vi begrenser antall elever på skolen samtidig. I uke 1 starter de som er oppført i A-uke med digital undervisning etter ordinær timeplan.

A-Uke: 11STA, 11STB, 13PÅE, 13PÅF, 11BAA, 11BAB, 11BAC, 11BAD, 11BAE.

De som er oppført med B-uke møter til vanlig undervisning på skolen mandag 4. januar.

B-Uke: 12BYA, 12BYC, 12BYB, 12KEA, 12STA,12STB, 13STA, 13STB, 13PÅA, 13PÅB, 13PÅC, 13PÅD.