Nye smitteverntiltak på skolen

Klikk for stort bilde På grunn av økt smittevern i Tromsø innføres det nå nye smitteverntiltak på skolen.

Fra og med mandag 9. november går vi over til at halvparten av elevene våre får digital undervisning hjemme i teorifagene. Praksisfagene vil foregå på skolen, mens utplassering i bedrift avlyses.

Vi deler klassene inn  i A- og B-grupper:

• Gruppe A skal ha digital undervisning hjemmefra i uke 46
  • Gruppe B skal ha undervisning på skolen i uke 46

Gruppene alterneres annen hver uke. Vi vil også begrense tilgang i fellesarealer som kantine og bibliotek.

Det anbefales bruk av munnbind på offentlig transport der avstand på 1 meter ikke kan holdes. Det gjelder også skoleskyss.

Dersom vi skulle få et smitteutbrudd ved skolen kan det bli iverksatt enda strengere regler. Smittevernlegen vurderer hvem som er nærkontakter til eventuelle smittede. Det gjøres som hovedregel ut fra kriteria om en person har vært nærmere enn to meter til den smittede i over 15 minutter.