Invitasjon til foreldremøte

Klikk for stort bildeIllustrasjonsfoto.

Vi har gleden av å invitere til foreldremøte for foresatte til elever på Vg2 Bygg- og anleggsteknikk.

Da er vi godt i gang med nytt skoleår og vi har gleden av å invitere til foreldremøte for foresatte til elever på Vg2 Bygg- og anleggsteknikk.

Formålet med dette foreldremøtet er å knytte kontakt slik at vi i sammen skal kunne ha en god oppfølging av eleven i løpet av opplæringstiden.

Tid: Tirsdag 13. oktober, kl. 18.00

Sted: Kvaløya videregående skole

Vi møtes i kantina til en felles informasjon. Deretter deler vi oss klassevis slik at dere blir kjent med kontaktlærer, som har ansvaret for kontakt mellom skole/elev og foresatte.

Det er viktig at vi får til et godt  samspill mellom skole og hjem slik at vi sammen kan støtte opp om ungdommens skoleår. Vi håper derfor at flest mulig har anledning til å delta.

Vi ønsker vel møtt.